voor Holten, door Holten

Vijfde Piratenfeest Hekkalf FM

0

Holten – Op vrijdag 20 April aanstaande wordt er wederom een Piratenrockfeest georganiseerd door de Etherpiraat Hekkalf FM en de school- en volksfeestcommissie Espelo. De voorverkoop van dit evenement is inmiddels van start gegaan en loopt voorspoedig. Dit is de vijfde keer in successie dat Hekkalf FM en feestcommissie zo’n feest op poten zetten. Op vrijdag 20 april zal in de feesttent aan de Espelodijk weer een grandioos feest losbarsten.
De voorbereiding van het feest heeft weer enkele maanden in beslag genomen, want de show moest weer mooier worden dan voorgaande jaren. Het Hekkalf FM-team was er over eens dat er weer iets nieuws moest gebeuren. Dit jaar worden de artiesten weer op spectaculaire wijze gebracht en er is gekozen voor een groot aandeel rock ‘n’ roll in de line-up.

Dat komt met name door de contractering van Mooi Wark
De in 1992 opgerichte Drentse band Mooi Wark is al 14 jaar een begrip in Drenthe en omstreken. Vele zaaltjes en feesttenten zijn in deze jaren plat gespeeld.
Sinds hun hit single “ Idioot ”, is de band ook in de rest van Nederland langzaam een begrip aan het worden. Inmiddels is ook de opvolger “Bokkie of een geittie “, een hit gebleken. Op TV Drenthe hebben de heren inmiddels een eigen soap “Bier, Patat en Rock ’n Roll” gehad en deze is net uit op DVD. Ook de nieuwste single”in de blote kont”, opgenomen in de studio van Dick Kemper, doet het goed in de hitlijsten.

Als eerste artiest zal Stef Ekkel het podium beklimmen. Deze uit Kampen afkomstige zanger is een rijzende ster op het Nederlandstalige gebied. Stef timmert inmiddels al vijf jaar aan de weg en afgelopen jaar was zijn landelijke doorbraak met het nummer “De woonboot” een feit. Ook zijn laatste single “Shanghai” wordt goed beluisterd en gedraaid op de zenders die het Nederlandstalige lied een warm hart toedragen.

Dennie Christian is de volgende artiest die de tent op z’n kop gaat zetten. Hij behoeft eigenlijk geen introductie, want jong en oud zingen mee op zijn gezellige schlagers. Dennie is voor de tweede maal in Espelo, de eerste keer moest hij het spits afbijten in een volstromende tent en nu mag de tent uit zijn voegen barsten als hij het podium betreedt!

De koning der piraten, Jannes mag natuurlijk niet ontbreken op het eerste lustrum van het piratenfeest in Splo. De eerste keer, in 2003 was de Drent ook al aanwezig in de tent en deze keer mag hij het feest op gepaste wijze afsluiten. Jannes behoeft inmiddels ook geen introductie meer, met nummers als: “Ga maar weg”, “Een beetje meer” en “Eleonora” weet hij altijd weer een feestje te bouwen.

Het Piratenrockfeest wordt gehouden op vrijdagavond 20 April in de feesttent aan de Espelodijk in Espelo (gemeente Holten) De tent is geopend vanaf 20.30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de volgende adressen en kosten slechts € 12,50

Holten:
•    Café Jansen (Boerbiet)
•    Bierlokal am Bahnhof

Dijkerhoek:
•    Het Bonte Paard

Nieuw-Heeten:
•    Café Vosman
•    Café Vree-Egberts

Laren:
•    Hotel Stegeman

Markelo:
•    Café Vennebekken

Hengevelde:
•    Eetcafé Assink

Aan de tent zullen (indien voorradig) ook nog een beperkt aantal kaarten worden verkocht à € 15,-

Voor meer informatie kan men terecht op de website: www.hekkalf.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.