Tweemaal Kerstvaria bij KB Dondertman

0

HOLTEN/ ESPELO – Voor alweer de vijfde achtereenvolgende maal verzorgt Kinderboerderij Dondertman –  Meester Bosweg 5 – het evenement Kerstvaria.

Dit keer tweemaal: zondag 23 en woensdag 26 december. Beide keren van 11.00 – 17.00 uur. Zondag 23 omlijst Syncopation uit Bathmen het evenement met live gezongen christmas carols. Het koor gooit jaarlijks hoge ogen op het Dickens Festival in Deventer en is ook op de kinderboerderij geheel in stijl gekleed. Op Tweede Kerstdag is ’s middags de groep InGrallae aanwezig. De groep enthousiaste steltenlopers werkt eveneens mee aan Deventer op Stelten en zorgt voor leuke acts die tevens om interactie met het publiek vragen.

Kerstvaria is een evenement voor het hele gezin met een grote verscheidenheid aan onderdelen, variërend van de kerststal tot en met sfeervolle fotoshoot. Donateurs hebben gratis toegang, individuele bezoekers betalen de normale entreeprijs van 2 euro pp (2 jaar en ouder). Voor sommige onderdelen van het evenement wordt een (bescheiden) vergoeding gevraagd. Er is ruime gratis parkeergelegenheid en het gehele terrein is geschikt voor rolstoelgebruikers.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.