Toneelclub O.C.H. in het Parkgebouw

0

Een heerlijke avond genieten van kwalitatief goed amateurtoneel voor een betaalbare prijs.

De Toneelclub O.C.H. uit Holten brengt het blijspel “Een beeld van een man” op de planken. Dit seizoen werd het toneelstuk al meerder keren met groot succes gebracht op verschillende podia in de regio. Keer op keer op de toneelgroep optreden voor uitverkochte zalen.

Op 10 maart aanstaande staat doe groep in Diepenveen en op 17 maart is O.C.H. te zien in het Parkgebouw te Rijssen. In Rijssen zal voorlopig de laatste voorstelling worden gegeven van dit succesvolle toneelstuk. Het optreden in Rijssen is voor de spelers een speciale ervaring. Het spelen van een toneelstuk in het prachtige Parkgebouw is voor menig amateurspeler een hoogtepunt. Niet vaak krijgt een amateurspeler de kans om gebruik te maken van een professionele omgeving  zoals in het Parkgebouw aanwezig is. O.C.H. ziet daarom ook zeer uit naar deze voorstelling.

U kunt deze avond de verwikkelingen aanschouwen van de vrijgezelle Jannes en Geesje die niet met maar elkaar maar ook niet zonder elkaar kunnen. Als ze beiden worden aangenomen in de huishouding van een barones moeten ze net doen alsof ze met elkaar getrouwd zijn, en dat valt nog niet mee. Een rare huishouding trouwens waar ze in terecht zijn gekomen, met een barones die kunst verzamelt. Van het ene leugentje om bestwil, van Geesje en Jannes, komt het andere, want Geesje wil onder geen beding met Jannes in de lits-jumeaux!!

Een avond met lachgarantie. Kijk voor meer informatie op de site van het parkgebouw te Rijssen of http://www.toneelcluboch.nl.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.