Themamiddag Café P.C.: Tips & Trucs op de computer

0

HOLTEN – Iedere week organiseert het Sociaal Cultureel Werk het Café P.C.: het café waar u onder het genot van een kopje koffie of thee welkom bent met al uw vragen over het werken met de computer. Nieuw dit seizoen zijn de themamiddagen bij Café P.C. Iedere eerste woensdag van de maand zal tijdens het Café een bijzonder of interessant onderwerp behandeld worden. Uiteraard met volop ruimte voor al uw vragen over het betreffende onderwerp. 

Op woensdagmiddag 7 december vindt bij Café P.C. de derde themamiddag plaats. Het thema van deze middag is: ‘Tips & Trucs’. Elk computerprogramma heeft zo zijn eigen gemakken, en soms ook ongemakken. En niet iedereen weet de gemakken te gebruiken en de ongemakken te omzeilen. Tijdens de cursussen in de computerzaal van het Sociaal Cultureel Werk kwam dit onderwerp geregeld naar voren en daarmee hebben we er een redelijk beeld van gekregen hoe met die zaken om te gaan.

We hebben veel van dit soort onderwerpen verzameld en op papier uitgewerkt en daar willen we u graag eens wat over vertellen tijdens deze themamiddag. Het onderwerp heeft de naam gekregen ‘Tips en Trucs’ en omvat een verzameling van ‘handige tips’ om het werken met programma’s als Internet, E-mailen, Word, Windows e.d. prettiger te maken in het gebruik.

De themamiddag vindt plaats op woensdag 7 december, van 15.00 tot 17.00 uur in zaal 4 van het Kulturhus in Holten. De kosten voor de themamiddag bedragen € 5,-, inclusief een kopje koffie. Voor meer informatie over Café P.C. en de themamiddag(en), kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55, http://www.socuweholten.nl
 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.