Sinterklaas te gast bij Pietenvoorstelling Kulturhus

0

HOLTEN – Op zaterdag 3 december spelen de theaterpieten van toneelgroep COV een speciale voorstelling voor de kinderen uit Holten en omstreken.

Ze spelen dan het vrolijke toneelstuk “Willempie(t) en Jopie(t) en het huis van Sinterklaas”. Het verhaal gaat over de twee boeven Willempie en Jopie.

Ze zijn bang dat ze dit jaar geen cadeau van Sinterklaas krijgen omdat ze niet erg lief zijn geweest. Dan komt de waspiet langs en laat per ongeluk een zak met wasgoed vallen. Jopie en Willempie zijn nieuwsgierig en kijken in de zak. Ze vinden Pietenkleding in de zak en gaan dat stiekem aantrekken. En dat brengt ze op een briljant idee.

Sinterklaas is ook erg nieuwsgierig geworden en houdt zelf ook erg van toneelspelen. Daarom heeft hij de Pieten gevraagd of hij een klein rolletje in het toneelstuk mag hebben. Daar konden de Pieten natuurlijk geen nee tegen zeggen. Na afloop van het toneelstuk is er voor de kinderen gelegenheid om de Sint een handje te geven en samen op de foto te gaan.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 t/m 8 jaar. Aanvang: 14:00 uur in het Kulturhus te Holten. Kaarten kosten € 3,- en het wordt aangeraden te reserveren via http://www.toneelgroepcov.nl of tel. 0548-363503. Ouder(s) en grootouder(s) zijn ook van harte welkom.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.