TC Holten opent seizoen met tennisheld

0

HOLTEN – Op zondag 22 maart opent TC Holten weer haar deuren ter gelegenheid van de seizoensstart en de Open Dag. Voor deze gelegenheid heeft de vereniging Jacco Eltingh uitgenodigd om de hele middag  een clinics te verzorgen voor geïnteresseerde niet-leden en leden. Een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met deze veelzijdige balsport en direct te leren van een van de grootste Nederlandse tennissers ooit. Voor diegenen die al tennissen is dit de kans om je spel te verbeteren. De clinics vindent plaats tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

Jacco Eltingh kan met recht een tennisheld genoemd worden. Als proftennisser was hij succesvol in de jaren 90. Hij won in het dubbelspel alles wat er te winnen valt, waaronder Wimbledon, de US Open, Roland Garros en de Australian Open. De 44-jarige Heerdenaar won in totaal 44 dubbeltitels, waarvan 39 met Paul Haarhuis. Op zakelijk vlak zijn de heren tegenwoordig succesvol met het bedrijf Tennis Events, dat onder andere AFAS Tennisclassics organiseert.

Vijf jaar geleden was Jacco Eltingh ook al te gast bij TC Holten. Toen in het kader van de Holtense clubkampioenschappen. Voorzitter Jeanet Nijland, toen nog secretaris, heeft naar eigen zeggen goede herinneringen aan die dag. “Jacco is enthousiast en beschikt over veel humor. Dat zijn belangrijke ingrediënten voor een dag als deze. Dat past ook bij de vereniging en bij wat we willen uitstralen. Met behulp van sponsoren is het gelukt om weer zo een geweldige tennisclinic te organiseren”, aldus de voorzitter. Verder benadrukt ze dat echt iedereen zondag over een week welkom is. “Het is voor jong en oud, lid of niet-lid, Holtenaar of geen Holtenaar. Men vergeet weleens dat tennis een sport is die tot op late leeftijd beoefend kan worden. Je bent dus ook nooit te oud om te beginnen met tennis”, besluit ze.

Aanmelden voor een  de clinicronde kan tot en met 18 maart ?? bij [email protected]. Jeugd tot 18 jaar mag gratis deelnemen, volwassenen betalen € 5,- op de dag van de clinic.
Diegenen die zondag 22 maart niet kunnen en geen kennis kunnen maken met de sport,  hoeven zich geen zorgen te maken. Basisschooljeugd uit de gemeente Rijssen-Holten komt bij TC Holten namelijk in aanmerking voor vijf gratis tennislessen, wanneer ze zich aanmelden bij de website http://www.kiessportencultuur.nl. Ook voor volwassenen heeft de club een aantrekkelijke aanbieding. Voor € 25,- kun je vijf tennislessen nemen en daarna beslissen of je lid wil worden of niet.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer