SVNF bedankt…

0

HOLTEN – Op kerstavond 24 december heeft de jaarlijkse kaarsenceremonie plaatsgevonden op de Canadese Begraafplaats in Holten.

Een paar duizend bezoekers toonden ook nu weer respect en betrokkenheid bij de bijna 1400 gesneuvelde soldaten, die op dit ereveld begraven liggen. De Holtense schoolkinderen en de aanwezige ’vakantiekinderen’ zorgden op gepaste wijze voor een mooie strakke opstelling van de kaarsen.

Bij elke grafsteen werd een kaars geplaatst, die bij de aanwezigen zorgde voor een dankbaar gevoel voor de mannen, die ons bijna 70 jaar geleden onze vrijheid teruggaven.

De Stichting Viering en Herdenking Nationale Feestdagen (SNVF), de organisator van deze plechtigheid, zorgde ook dit keer voor een passende herdenking, mede dankzij de ondersteuning van vele donateurs, giften van verenigingen en ook individuele giften.

Een spontane bijdrage mocht de SVNF ontvangen van de afdeling Espelo van ‘Vrouwen van Nu’, die op hun Kerstbijeenkomst een mooi bedrag beschikbaar stelde voor de aankoop van de kaarsen.

De SVNF bedankt allen die hebben bijgedragen aan deze herdenking en wenst iedereen een gezond en voorspoedig 2015.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.