Lotingsavond Triathlon inschrijvingen op stoom

HOLTEN – De inschrijvingen voor de Triathlon Holten 2015 en de Vivera-run lopen goed. Voor de jaarwisseling hadden zich al ruim 1100 sportievelingen uit alle provincies en vijf verschillende landen gemeld voor deelname aan de triathlon. Ook de Vivera-run op vrijdagavond is populair, daarvoor zijn al meer dan 120 aanmeldingen. Inmiddels hebben zich ook al meer dan 30 kinderen gemeld voor de allereerste Rabo kids-triathlon.

Inschrijven nog mogelijk
Inschrijven voor alle series is nog mogelijk, alleen de inschrijving voor de achtste afstand sluit op 14 januari a.s. om 23.59.59 uur. Voor de Olympic Distrance zal een wachtlijst geopend worden zodra het maximaal aantal deelnemers wordt overschreden.

Lotingsavond 28 januari 2015 (in plaats van 21 januari)
Het aantal inschrijvingen voor de achtste afstand heeft het aantal beschikbare plaatsen van 560 inmiddels overschreden. Dat betekent dat er ook dit jaar weer geloot gaat worden voor deelname. In tegenstelling tot eerdere berichten zal de lotingsavond niet op 21 januari a.s. maar op 28 januari 2015 plaats hebben in het Kulturhus te Holten. Daar zal onder toeziend oog van Notaris IJzerman van ‘Het Notarieel’ uit Rijssen de traditionele loting van de startbewijzen plaatsvinden. Ook zal er een sportmarkt bij zijn met diverse stands van partners van de Triathlon Holten. De deuren gaan om 19.30 uur open. De dag na de loting verschijnen de lotingslijsten op http://www.triathlonholten.nl.

Uitzending RTL Trips&Travel, 3 januari
Op zaterdag 3 januari a.s. zal de uitzending van Trips&Travel op RTL4 geheel in het teken staan van topsport in Twente. In de uitzending, die om 16.30 uur begint, wordt de Triathlon Holten en de prachtige omgeving ruim in beeld gebracht. Naast de mogelijkheden voor recreatie en toerisme in Twente en de Triathlon in Holten is er ruime aandacht voor de Enschede Marathon, CSI Twente, AA-drink FBK-Games en de Military Boekelo-Enschede. Deze uitzending is mede mogelijk gemaakt door de gezamenlijke International Topsport Events Twente en de Provincie Overijssel.

De Triathlon Holten wordt gehouden op 3 en 4 juli 2015.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Neem dan een kijkje op http://www.triathlonholten.nl en/of volg ons op Twitter (www.twitter.com/triathlonholten) of Facebook (www.facebook.com/triathlonholten).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.