Receptie DS. Gijssen

0

HOLTEN – Voor onze dominee Harry Gijsen is het op 17 maart aanstaande 25 jaar. geleden dat hij in het ambt van predikant is bevestigd. Ds. Gijsen is als predikant begonnen in Voorthuizen, hierna Madzimoyo in Zambia, vervolgens in de S.O.W. gemeente Soest- Noord. Ds. Gijsen is nu inmiddels al ruim 8 jaar aan Holten als predikant van de hervormde gemeente verbonden.

Ter gelegenheid van dit jubileum wordt er op zondag 21 maart 2010 om 9.30 uur een dankdienst gehouden in de Dorpskerk, waarin ds. Gijsen zelf voor zal gaan. Voor de leden van de kerk en andere belangstellenden is er woensdag 17 maart a.s. tijdens een receptie de gelegenheid om hem te feliciteren; dit kan vanaf 20.00 uur in gebouw Irene, Boschkampsstraat 6 te Holten. Wij willen ds. Gijsen namens de gemeente een cadeau aanbieden U kunt u bijdrage hiervoor overmaken op rekening nummer 15.45.69.836 t.n.v. CvK Hervormde Gemeente Holten, onder vermelding: jubileum predikanten.

ZONDAGAVOND ZANGDIENST

Zondagavond houden we in de Kandelaar een zangdienst. Thematisch zullen we aansluiten bij de veertigdagentijd. Die periode willen we ‘op verhoogde toon’ beleven met deze dienst

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.