Prijswinnaars Run-Bike-Run en Zwemloop

0

HOLTEN – De groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen uit Holten en omliggende plaatsen gaven de aftrap voor de 30e editie van Triathlon Holten. Zij gingen op vrijdag 4 juli om 19.30 uur van start met de Rabo kids Run-Bike-Run. De race werd gewonnen door Ike Donkers en Nils de Valk (groep 6), Milou Oplaat en Rick Huzen (groep 7) en Iris Wuestman en Pim Bakker (groep 8). Na de kinderen was het de beurt aan de deelnemers van de Reggefiber Zwemloop. Andre Plette (Oosterwolde Gld.) en Laura van den Neut (Holten) wonnen bij de individuele deelnemers. Het team Autobedrijf Erik Huzen won bij de bedrijventeams.

Run-Bike-Run
Maar liefst 100 kinderen hadden zich aangemeld voor de Rabo kids Run-Bike-Run. De kinderen sprintten verdeeld over twee startseries weg om vervolgens 1 kilometer hard te lopen, 4 kilometer te fietsen en vervolgens nog 600 meter hard te lopen. Ondanks de drukkende warmte wisten de jonge sporters, aangemoedigd door hun familieleden, vrienden en dorpsgenoten een prachtige prestatie neer te zetten. Bij de finish kregen alle deelnemers een mooie medaille ter herinnering.

De winnaars op een rij:

Groep 6
Nils de Valk – Dijkerhoek – 00:19:18
Ike Donkers – de Regenboog – 00:20:53

Groep 7
Rick Huzen – de Regenboog – 00:17:12
Milou Oplaat – OBS Stedeke – 00:19:13

Groep 8
Pim Bakker – Toermalijn – 00:16:18
Iris Wuestman – Bosschool – 00:19:30

Zwemloop individueel
Aan de Reggefiber Zwemloop deden 121 individuele deelnemers mee verdeeld over twee startgroepen. Andre Plette uit Oosterwold (Gld) kwam in een tijd van 28:18 als eerste over de finish na 500 meter zwemmen en 5 kilometer lopen. De eerste dame die de finish passeerde was Laura van den Neut uit Holten in een tijd van 36:44.

Zwemloop bedrijventeams
Dit jaar verschenen ruim 10 bedrijventeams aan de start van de Reggefiber Zwemloop. Elk team bestond uit vier personen. Het team Autobedrijf Erik Huzen won in een tijd van 1:43:37. Dit team werd vertegenwoordigd door Anja Huzen, Mariëtte Koehorst, Esther Mulder en Herma Altena. Tweede werd het team van Müller Fresh Food Logistics BV (1:45:48) en derde werd het team Reggefiber 2 (1:50:41).

Twitter en Facebook
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Triathlon Holten? Neem dan een kijkje op http://www.triathlonholten.nl en/of volg ons op Twitter (www.twitter.com/triathlonholten) of Facebook (www.facebook.com/triathlonholten).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer