Open huis Waerdenborch

2

HOLTEN – Op 30 januari in Goor, op 6 februari in Holten. Beide avonden van half 7 tot 9 uur. Tijdens deze bruisende avonden kunnen leerlingen van groep 8 en hun ouders kennismaken met de warme sfeer en het onderwijsaanbod op De Waerdenborch, de fraaie en moderne gebouwen en alle begeleidingsmogelijkheden.

Aan de hand van demonstraties, practica en presentaties van boeken en materiaal wordt er een breed beeld van de school geschetst. Leraren en hun leerlingen zijn in actie te zien. De groep 8 leerlingen kunnen ook zelf op een actieve manier kennis maken met het onderwijs.

En uiteraard is het mogelijk met onze leerlingen, leraren en de schoolleiding over alles wat gezien en gehoord wordt van gedachten te wisselen.
De Waerdenborch vindt persoonlijke ontplooiing erg belangrijk. De bezoekers zullen op deze avonden ervaren dat dit op vele manieren mogelijk is.

De school staat bekend om zijn eigentijdse onderwijs en uitstekende persoonlijke begeleiding. Talentstromen Technasium, Kunst, Internationaliseren, Ondernemen en Sport, het leren met de iPad en muziekavonden zijn voorbeelden van het aanbod op De Waerdenborch.
Kortom: op De Waerdenborch kan een leerling kiezen wat bij hem of haar past.

2 Reacties
  1. Liesbeth zegt

    Datum???

  2. Marieke ter Avest zegt

    Op 30 januari in Goor, op 6 februari in Holten. Beide avonden van half 7 tot 9 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.