Open Dag van TC Holten

HOLTEN – De Open Dag van TC Holten staat weer voor de deur.

Op zaterdag 23 maart zijn alle leden, potentiële leden, geïnteresseerden en natuurlijk ook onze sponsoren tussen 11.00 uur en 17.00 uur uitgenodigd voor een volledig aangeklede Open Tennisdag.
Dit jaar organiseert de tennisclub tal van leuke acties rondom deze speciale dag.

Ben jij lid van TC Holten en draag je een nieuw lid aan, dan ontvang je een strippenkaart die in te wisselen is voor tennislessen tijdens de strippenkaart-tennislessenactie later in het jaar. Voor de jeugd geldt een speciale actie. Via http://www.kiessportencultuur.nl kunnen geïnteresseerde jongens en meisjes zich aanmelden om gratis introductie lessen te volgen. Daarnaast kunnen jeugdleden een leuke attentie ontvangen als ze minimaal 2 vriendjes of vriendinnetjes meenemen naar de Open Dag op 23 maart.

Tijdens de Open Dag geven trainers Marc IJzerman en Arjan van der  Zande leuke clinics om geïnteresseerden het gevoel van tennis te laten ervaren. Voor de jeugd is er een behendigheidsparcours uitgezet waar mooie prijzen te winnen zijn. Daarnaast is er een sjoelbak, een springkussen en een spelcomputer aanwezig. Voor een passende culinaire aankleding is ook gezorgd.  De clubhuiscommissie zorgt voor lekkere hapjes, drankjes en een BBQ. Ga voor meer informatie over de Open Dag of het speciale tarief voor introductie lessen naar http://www.tcholten.nl .

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer