Nu Holten-West nog

HOLTEN – Het bestuur van de Stichting Viering en Herdenking Nationale Feestdagen (S.V.N.F.) kijkt zeer tevreden terug op het verloop van de eerste ophaalronde van de antwoordformulieren voor de donateursactie.

Op vrijdag 11 maart jl. werd er in het oostelijke gedeelte van Holten huis-aan-huis een wervingsfolder voor nieuwe donateurs verspreid om het financiële draagvlak voor Koningsdag, de herdenkingen op 4 mei en de plechtigheid op kerstavond te vergroten. Met behulp van vrijwilligers en bestuursleden werden de antwoordformulieren in de week van 14 maart weer afgehaald.

Het resultaat is hartverwarmend evenals de reacties, zoals bijv. “Ik ben pas gescheiden, kan zelf het geld goed gebruiken, maar hierdoor spreek ik mijn waardering uit voor de jonge kerels die op de Canadese Begraafplaats begraven liggen”, aldus één van de bezochte inwoners. Ook via de website (www.svnf.nl) vonden er meerdere aanmeldingen plaats en ook reacties vanuit de regio Twente waren zeer verrassend.

Op vrijdag 8 april zal de actie herhaald worden, maar dan voor het westelijke gedeelte van Holten, inclusief de buurtschappen. In de aansluitende week vanaf 11 april zullen dan opnieuw vrijwilligers en bestuursleden langs gaan om de antwoordformulieren af te halen.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer