Samen een eitje tikken op De Regenboog

HOLTEN – Dit jaar hebben de leerlingen van basisschool de Regenboog genoten van een heerlijke paaslunch. De ouderraad heeft de organisatie van deze lunch op zich genomen. “We hebben genoten van een heerlijke lunch! De tafels waren kleurrijk versiert en de kinderen hebben er goed van gegeten!” vertelt een leerkracht van groep 3. “We zijn een aantal weken bezig met de voorbereiding op Pasen. De leerlingen hebben verhalen gehoord over Pasen, dat vriendschap belangrijk en waardevol is. Dit vieren ze in een paasviering met als thema: Vrienden voor het leven.”

Daarnaast hebben de leerlingen zelf ervoor gezorgd dat er kleurrijke versieringen werden gemaakt om de paaslunch een ‘finishing touch’ te geven.

De lunch werd voor een groot deel mogelijk gemaakt door onze lokale sponsoren. We spreken onze dank dan ook uit naar: Bakkerij Nijkamp, COOP Léon Haanstra, Tastoe, Cafetaria & Lunchroom ’t Klavertje, Camping De Holterberg en European Truck & Trailer Care Holten. Ook Hollandia Matzes heeft dit jaar weer o.a. de matzes voor onze school ter beschikking gesteld.

De leerlingen vonden het weer een geslaagde dag! Alle sponsoren en ouders heel erg bedankt.

Reacties zijn gesloten.