Nieuwe website FB Adrem

0

HOLTEN – De website is de spiegel van de onderneming. Het DNA van Holtens pensioenadviseur FB Adrem vindt u terug in de vernieuwde website. Herman Deijk, directeur/eigenaar van FB Adrem, vat het samen: “Informatief, deskundig, humorvol, maatschappelijk betrokken, duidelijk en terzake, zoals de naam al zeg’. Pensioen lijkt voor velen misschien een saai vakgebied, maar in werkelijkheid is het dat allesbehalve.’
Pensioen in verandering

“We hebben de laatste jaren veel veranderingen meegemaakt op pensioengebied”, aldus Deijk. “Kort samengevat komt het erop neer dat we langer moeten werken en minder pensioen kunnen opbouwen. Als we eenmaal pensioen hebben, moeten we er ook niet meer op rekenen dat de uitkering welvaartsvast blijft. Geen leuke boodschap dus. Willen we het anders, dan zullen we hier zelf aan moeten werken. Pensioen is iets van ver weg, maar wil je ervan profiteren later, dan moet je jong beginnen. Het moet natuurlijk wel betaalbaar blijven.”

Pensioenbewust
Juist omdat pensioen voor de meeste mensen ver weg is, is pensioen¬bewustzijn erg belangrijk. Herman Deijk laat mensen nadenken over pensioen door de columns die hij schrijft in Holtens Nieuws. Deijk: “Elke dag staat er wel iets in het nieuws over pensioen of andere financiële diensten. De zorgverzekering is ook zo’n onderwerp dat in de belangstelling blijft. Ik belicht die onderwerpen dan op mijn manier. Ik geef er mijn eigen invulling aan en breng het dicht naar de mensen. Humor is hierbij een belangrijk instrument. Ik laat mensen graag nadenken over de ontwikkelingen om hen heen. Het is belangrijk dat ze inzien dat ze zelf iets kunnen veranderen aan hun eigen situatie. De overheid doet steeds minder.”

Mijn geldzaken
We zullen er aan moeten wennen steeds meer zelf te doen. Het vangnet van de overheid is al behoorlijk beperkt. Belangrijke financiële beslissingen neemt u het liefst als u over goede informatie beschikt. Dan hebt u een goed beeld nodig van uw hypotheek, spaargeld, verzekeringen en bijvoorbeeld de toekomstige studiekosten van uw kinderen. Dan komt ‘Mijn geldzaken’ in beeld.

Financiële coaching
FB Adrem maakt het voor klanten makkelijk overzicht te krijgen over hun financiën. Alle informatie zit veilig in de digitale kluis van ‘Mijn geldzaken’. Het is een belangrijk onderdeel van de nieuwe website van FB Adrem. Met een automatische koppeling aan uw bankrekeningen houdt u de informatie up to date. Hebt u eenmaal al uw gegevens ingevoerd, dan kunt u uw financiële toekomst plannen. Hebt u hierbij hulp nodig, dan kunt u terugvallen op de deskundige begeleiding door FB Adrem. Deijk: “Die begeleiding van mijn klanten vat ik samen als financiële coaching. De klant doet zelf wat hij zelf kan, ik help met zaken waarin ze zelf niet of minder thuis zijn. Het is een nieuwe manier van werken, die past bij de huidige tijd. Zo kan veel via internet, zelfs een adviesgesprek kan online. Dat is ook kostenbesparend.”

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.