Nieuwe eigenaar Steunenberg Schoenen

HOLTEN – Roel en Erna Walgjen uit Zwolle nemen vanaf 1 januari Steunenberg Schoenen in Holten over van Johan en Ans Steunenberg.

Het huidige verkoopteam blijft, dus bekende gezichten. Johan en Ans blijven ook in de winkel actief, al zal Johan om gezondheidsredenen zich wat meer terugtrekken en een adviserende rol gaan vervullen, en zal Roel Walgien de taken overnemen.

Roel is jarenlang bedrijfsleider geweest in een schoenenzaak in Zwolle, zijn vrouw Erna nam daar de podologie voor haar rekening.
Johan en Ans Steunenberg zijn zeer verheugd met de komst van Roel: “Want zo weten we dat de kwaliteit, de deskundigheid en de service blijven zoals wij dat ook gewend waren”.

Roel Walgien heeft heel veel zin om in Holten te beginnen: “Ik hou van de gemoedelijke sfeer van een dorp, en in deze winkel komt mijn jarenlange ervaring in de schoenen die ik in Zwolle heb opgedaan, goed van pas. Het adviseren en leveren van pasvorm en kwaliteit spreekt me enorm aan, vooral bij kinderen, maar ook voor volwassenen; het moet en mag er leuk uitzien, maar het moet vooral goed passen!”
(bron west twente)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer