Duurzaam Holten zonnepanelen in Rijssen en Holten

HOLTEN – De Stichting Duurzaam Holten heeft met groot succes campagne gevoerd voor het plaatsen van zonnepanelen op woningen in Rijssen en Holten. Meer dan 80 huiseigenaren hebben verklaard dit jaar gezamenlijk meer dan 1200 zonnepanelen te installeren. De Provincie Overijssel heeft de subsidie aanvraag die was ingediend, toegekend. Duurzaam Holten gaat door met de campagne om met zonnepanelen meer duurzame energie in onze gemeente op te wekken.

Door prijsdaling zijn zonnepanelen ook zonder subsidie aantrekkelijk
Door de prijsdaling op de markt van PV- (Photo-voltage) systemen en de voordelen die ontstaan door het collectief aanbesteden hiervan, is het nu ook zonder subsidie aantrekkelijk in zonnepanelen te investeren. Dit geldt niet alleen voor particuliere huishoudens, maar ook voor bedrijven, kantoren, clubhuizen of andere gebouwen. Met een PV- systeem is een flinke besparing op de energie rekening te behalen en natuurlijk een vermindering van de CO2 uitstoot te bereiken.

Voorlichtingsavonden in Holten en Rijssen op 11 en 12 januari 19.30 uur
Duurzaam Holten gaat door en geeft nu de mogelijkheid aan alle huiseigenaren en bedrijven uit de regio Rijssen-Holten om de voordelen van de collectieve aanschaf van PV- systemen te gebruiken. Daarvoor organiseert zij in samenwerking met de Gemeente Rijssen- Holten voorlichtingsavonden op woensdag 11 januari om 19.30 uur in het Kulturhus in Holten en op donderdag 12 januari om 19.30 uur in het Parkgebouw in Rijssen. Wethouder Ben Wolterink: “ik nodig iedere belangstellende die de aanschaf van een PV-systeem overweegt met plezier uit! Kom kijken en luisteren en ik weet zeker dat veel inwoners erg tevreden met hun aankoop zullen worden”.
Op de informatie-avonden geeft de leverancier een presentatie over de werking en haalbaarheid van PV- systemen. Deze leverancier is door Duurzaam Holten uit 5 aanbieders geselecteerd. Degenen die voor de aanschaf van een PV- systeem subsidie hebben verkregen, krijgen meer informatie over de collectieve afspraken en de uitvoering van het project.

Aanmelden voor aanschaf van zonnepanelen kan tot 1 februari 2012
Belangstellenden voor een PV- systeem kunnen zich aanmelden tijdens de voorlichtingsavonden of – uiterlijk voor 1 februari 2012 – door verzenden van het opgave formulier dat vanaf 12 januari te downloaden is op http://www.duurzaamholten.nl

Meer weten? Kijk op: http://www.duurzaamholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer