Netwerken in de natuur met DeBroekriem

0

HOLTEN – DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en gratis workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

Sinds december zijn we ook actief in Twente, tot nu toe voornamelijk in Enschede, maar we breiden uit: Op woensdag 18 februari om 10.00 uur organiseren we een netwerkwandeling voor werkzoekenden. Tijdens een frisse wandeling maak je kennis met medewerkzoekenden, worden er tips en ervaringen uitgewisseld. Niet zelden wordt hier de basis voor een baan gelegd, doordat meer mensen weten wat je zoekt, krijg je van verschillende kanten vacatures doorgestuurd.
Na afloop is er gelegenheid de gesprekken voort te zetten onder het genot van een kopje koffie of thee bij één van de horecagelegenheden in Holten.

Eén van de mensen die meewandelt is Maaike Ebbekink, speker op verschillende Social Media workshops die DeBroekriem Twente organiseert, tevens is zij ervaringsdeskundige op het gebied van het maken een carriereswitch. Zij wil graag allerlei vragen beantwoorden die de deelnemers op die gebieden hebben.

Om deel te nemen aan deze netwerkwandeling vragen we je vriendelijk je aan te melden via http://www.debroekriem.nl/event/netwerken-de-natuur-3/

Netwerken in de natuur
Woensdag 18 februari 10:00-12:00
Verzamelen bij het station in Holten

Alle activiteiten zijn gratis voor werkzoekende deelnemers die zich hebben ingeschreven bij DeBroekriem. Inschrijven is gratis, alleen bij uitschrijven na het vinden van een baan wordt om een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer