Nestkastjes bij Dondertman

0

HOLTEN/ESPELO – Vanwege het overweldigende succes van vorig jaar worden woensdag 24 maart weer nestkastjes gemaakt bij Kinderboerderij Dondertman.

Tussen 13.00 en 16.00 uur kunnen kinderen zich ervoor melden in het speelhonk. De kastjes zijn geschikt voor mezen en kunnen – desgewenst nog (zelf) gelakt – direct worden opgehangen. De onderdelen zijn kant en klaar en per pakketje verpakt.

Met hamer, spijkers en schroeven kan het kastje door kinderen zelf worden af gemaakt, daarbij geholpen door enkele vrijwilligers van de kinderboerderij. Er zijn 2 soorten kastjes: het ene model is iets groter en meer geschikt voor koolmezen, het andere voor pimpelmezen. Beide kastjes zijn van uitstekende kwaliteit.

Naast de normaal geldende entree voor de kinderboerderij bedraagt het verschuldigde bedrag voor de grotere uitvoering 7 euro, voor de kleinere 6 euro. De kastjes worden verrekend bij het in ontvangst nemen van het gekozen model. Vooraf opgeven is niet nodig: OP=OP!

Meer informatie: http://www.kb-dondertman.nl of tel. 0548 –  361169.

Zolang de voorraad strekt zijn tevens kant en klare (groene) nestkastjes verkrijgbaar. Iets kleiner van model, kosten € 5.

Tot 1 april is de kinderboerderij uitsluitend op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur. Na die datum kan men er met uitzondering van maandag alle middagen op dezelfde tijd terecht.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.