Nederlandse Brandwonden Stichting zoekt collectanten

0

HOLTEN – De Brandwonden Stichting, afd. Holten is op zoek naar nieuwe collectanten, die in oktober een avondje willen besteden aan het goede doel. Je helpt heel concreet mee om mensen met brandwonden een beter leven te geven. Het gaat om Holten en buitengebied.

Dit jaar is de collecteweek van 6 tot en met 12 oktober.

Mensen die zich het lot van brandwondenslachtoffers aantrekken, kunnen helpen door zich direct aan te melden als collectant. Bel of mail naar:

J. Rietberg: tel 0548-363017 of [email protected]
G. Hofman: tel 0548-363962 of [email protected]
T. Nijhuis: tel 0548-363598 of [email protected]
S. v/d Brink: tel 0548-365111 of [email protected]

Kijk voor meer informatie op http://www.brandwonden.nl

De Brandwonden Stichting zet zich in voor mensen met brandwonden. Dit kan alleen met de hulp van veel collectanten. Dit jaar is de collecteweek van 6 tot en met 12 oktober. Mensen die zich het lot van brandwondenslachtoffers aantrekken, kunnen helpen door zich direct aan te melden als collectant. Collecteren kost niets, is leuk en op een heel praktische manier help je mensen die het hard nodig hebben. Het enige wat het kost is een beetje tijd: één of twee avonden per jaar. ’Met een kleine inspanning, help je de brandwondenslachtoffers in Nederland al heel goed’, vertelt Bas de Boer, ‘De collecte is namelijk de grootste inkomstenbron van de Brandwonden Stichting. Je kunt dus stellen dat hoe meer collectanten zich inzetten, hoe meer projecten we kunnen uitvoeren. Daarom is het zo belangrijk dat mensen zich aanmelden als collectant!’

De Brandwonden Stichting bestaat meer dan 40 jaar. In die jaren hebben we dankzij de inzet en steun van collectanten veel bereikt. Wetenschappelijk onderzoek, de overlevingskans bij brandwonden en de kwaliteit van leven van mensen met brandwonden verbeterden enorm. Maar om dit werk te kunnen blijven voortzetten, is geld nodig. Ernstige brandwonden zetten iemands leven blijvend op z’n kop. Het medische traject, met tientallen operaties, duurt soms jaren. Om nog maar te zwijgen over de psychologische impact die blijvende littekens met zich meebrengen… Mensen met brandwonden worden vaak nagestaard, gemeden en soms niet voor vol aangezien. De Brandwonden Stichting helpt brandwondenslachtoffers om hier mee om te gaan.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.