Nationale Daltondag

0

HOLTEN – Elk jaar, op de 3e woensdag van maart, is het Nationale Daltondag waarop Daltonscholen zichzelf presenteren.
Zo ook deze week op Daltonbasisschool de Holterenk in Holten.

De school was deze dag open voor belangstellenden. Hier is veel gebruik van gemaakt. De mensen werden onthaald met taart. Door kinderen was er taart gebakken in het kader van ‘Heel Holterenk Bakt’. De mooiste taarten waren gemaakt en konden worden geproefd. Natuurlijk is er veel uitgedeeld, ook door kinderen aan buurtbewoners.
De belangstellenden werden welkom geheten door leerlingen en uitgenodigd voor een kop koffie of thee en misschien zelfs wel voor een rondleiding. De leerlingen waren hierbij heel goede ambassadeurs van de school en konden veel vertellen over de school.

Het speellokaal van de school deed ook dit keer weer dienst als stembureau. Veel mensen gebruikten ook nu weer de mogelijkheid een kijkje te nemen in school.
Natuurlijk volgden ouders, opa’s en oma’s en andere familieleden de vele open lessen, waardoor ook zij weer eens meemaakten wat hun zoon of dochter in de groep doet en leert.
Al met al was het een geslaagde en gezellige Daltondag 2015. Wij danken iedereen voor de belangstelling en, tot volgend jaar.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer