Mooie overwinning volleybal meiden B1

0

HOLTEN – Op vrijdagavond 30 januari kwam Havoc uit Haaksbergen op bezoek voor een wedstrijd tegen de meiden B van Mintonette in sporthal ’t Mossink. In de eerste set liet Holten meteen mooi volleybal zien. Met aanvallen en vooral met goede opslagbeurten kwam Mintonette niet in gevaar. Met tussenstanden van 14-10 en 20-14 speelden ze deze set goed uit en kwamen op een 1-0 voorsprong.

In de tweede set gingen de Holtense meiden nog beter spelen en kwam Havoc er niet aan te pas. Met een setstand van 25-15 was Mintonette de betere in deze wedstrijd. Dit goede spel zetten ze door in de derde set, er werd goed samen gespeeld en bewogen en met wederom mooie opslagbeurten pakten ze deze set ook vrij gemakkelijk.

In de laatste set met een tussenstand van 11-2 in het voordeel van Mintonette leek het erop dat de extra punt, als je de vierde set ook wint, bijna binnen was. Maar de bal is rond en met wat persoonlijke fouten kwam Havoc nog terug tot 22-22. De meiden uit Haaksbergen zaten in deze set beter in hun spel en sleepten er toch nog een punt uit deze wedstrijd. Wel werd de wedstrijd door Mintonette gewonnen met 3-1. Met een mooie vierde plaats draait Mintonette B1 mee in de bovenste helft van de competitie

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.