Mintonette Volleybal heren 1 vergroot voorsprong op nummer drie

0

HOLTEN – Op vrijdagavond 30 januari kwam Dynamo uit Neede op bezoek. In de competitie staan deze heren op de derde plek en Mintonette staat op de eerste plek in de tweede klasse. In de eerste set werd het meteen duidelijk dat dit geen makkelijke wedstrijd zou worden. Beide teams scoorden mooie punten waardoor het gelijk op ging richting de 25 punten. Dynamo pakte verdiend deze eerste set met 23-25, maar hierdoor werd Mintonette wel goed wakker geschud.

Verliezen was geen optie dus vanaf het eerste fluitsignaal in de tweede set was er bij Mintonette goede focus en als een goed geoliede machine werd punt voor punt binnengehaald. De pass, de set-up en de aanval gingen allemaal goed. Er werden bijna geen fouten gemaakt en door goed volleybal pakten de heren uit Holten overtuigend deze tweede set met 25-10. Uit de vorige ontmoeting was al duidelijk geworden dat dit team uit Neede een van de betere teams is uit de tweede klasse en dat dit waarschijnlijk een mooie wedstrijd zou zijn om te spelen.

De derde set en de vierde set kon Minonette niet zo overtuigend winnen als in de tweede, maar was ze toch het betere team. Voor elke bal werd gevochten en met setstanden van 25-21 en 25-22 verstevigen de heren uit Holten hun koppositie met 6 punten voorsprong op de nummer twee.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.