Mix toernooi volleybalvereniging Mintonette

0

HOLTEN – Volleybal vereniging Mintonette organiseert jaarlijks, vlak voor de examens het mix volleybaltoernooi voor de eigen leden van de vereniging.

Zo ook dit jaar. Dit toernooi is voor alle jeugdleden uit de A, B en C competitie en alle senioren, zowel recreanten als competitiespelers. De organisatie van de avond was in handen van Paul, Fenny en Anke; in de voorbereiding heeft ook Bert zijn steentje bijgedragen. Alle leden waren vakkundig door elkaar “gegooid” wat een mooi mix opleverde tussen jeugd, competitiespelers en recreanten. Een leuke manier om iedereen beter te leren kennen.

In sporthal ’t Mossink stonden drie velden opgesteld en op elk veld werd een andere variatie op volleybal gespeeld. Op veld 1 werd volleybal gespeeld zoals het ook in de competitie wordt gespeeld. Op veld 2 werd gespeeld met een dobbelsteen. Het aantal ogen dat werd gegooid, was het aantal keren dat binnen een team moest worden overgespeeld. Op veld 3 was het net afgedekt met een stuk zeil tot aan de grond zodat de teams elkaar niet konden zien en dus ook de bal niet konden zien aankomen.

Wederom een zeer geslaagde en gezellige avond.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.