Mintonette Volleybaltoernooi 2012

HOLTEN – Ook dit jaar is er weer het jaarlijkse Mintonette volleybal toernooi waarbij gezelligheid het uitgangspunt is.

Straten, gezinnen, zelfs bedrijven doen mee in deze sportieve uitdaging op vrijdag 6 januari. De kampioenen mogen zich een jaar lang Holtens Volleybal titelhouder noemen maar de heerlijke sportieve start van het nieuwe jaar maakt uiteindelijk iedereen winnaar.

Met 18 aanmeldingen hebben we dit jaar wederom volle bak, we hebben zelfs teams in de wacht staan. Mocht uw team door onverwachte omstandigheden te kort komen, neem dan contact op met de organisatie: [email protected].

Het programma bestaat uit twee delen. Eerst een poule competitie met 6 teams waarbij ieder team tegen alle andere teams in de poule speelt, 5 keer dus. Dan is er een welverdiende pauze. De eindklassering in deze poule is uitgangspunt voor het tweede deel van het toernooi waarbij alle nummers 1 tegen elkaar spelen, de nummers 2 tegen elkaar etc. Nu zijn er dus 6 poules met elk drie deelnemers. Ieder team speelt nu nogmaals 2 keer en om de prijzen! Er zijn 6 eindrondewinnaars!

Het toernooi wordt gespeeld met vaste scheidsrechters van de volleybalvereniging Mintonette, het tellen wordt door de wachtende teams verzorgd.

Hebt u de inschrijving helaas gemist maar bent u toch geinteresseerd? Vrijdag 6 januari staan 18 teams in de sporthal ’t Mossink sportief tegenover elkaar maar buiten het veld voert de gezelligheid de absolute boventoon waarbij iedereen welkom is.

Voor de laatste toernooi informatie of als je geinteresseerd bent in volleybal, kijk dan op de website: http://www.mintonette.nl.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer