Lotingsavond Triathlon goed bezocht

0

HOLTEN – De traditionele lotingsavond voor de deelnemers aan de achtste afstand van de Triathlon Holten heeft op 23 januari 2014 plaatsgevonden in de Lounge van het Kulturhus te Holten.

Meer dan 250 enthousiastelingen hebben zich donderdagavond gemeld om de loting bij te wonen.  Na de loting in de drukbezochte Lounge, onder het toeziend oog van notaris IJzerman genoten de ingelote deelnemers van de klanken van Kroepin “unplugged” in Tastoe.

Wachtlijst
Bekendmaking van de lotingsuitslagen leverde zoals ieder jaar zowel blije als minder blije gezichten op bij de al dan niet ingelote deelnemers. Zoals een groep niet-Holtenaren, waarbij van de acht vrienden, helaas maar twee mannen ingeloot zijn. Maar er waren ook genoeg blije gezichten, zoals drie vriendinnen uit Holten, die vorig jaar allemaal uitgeloot waren, maar nu allemaal ingeloot.

Er staan nu 316 personen op de wachtlijst voor de niet-Holtenaren en 179 op de wachtlijst voor Holtenaren. Ervaring leert dat voor een deel van deze personen toch nog startbewijzen beschikbaar komen, door afmeldingen van ingelote deelnemers. Hoeveel dit er zijn is niet te voorspellen. De uitslag van de loting staat vanaf vrijdagochtend op de website van Triathlon Holten.

Sportmarkt
Ook waren er wederom verschillende standhouders aanwezig voor een heuse sportmarkt. Dit jaar waren er 10 stands, bemand door bedrijven  en verenigingen die de triathlon een warm hart toedragen en de sporters elk op hun eigen manier ondersteuning kunnen bieden.  

Optreden Kroepin
Na afloop van de loting was er in Tastoe alvast een voorproefje op de Jupiler triathlon-after-race-party. Dit jaar zal de Holtense formatie Kroepin op vrijdagavond een spetterend optreden verzorgen. Na de loting lieten zij van zich horen op een zeer originele wijze. Zonder versterking speelde deze coverband enkele topnummers. Hiermee kwamen de aanwezigen vast in de feestelijke triathlon-stemming.

Op de hoogte blijven
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Neem dan een kijkje op http://www.triathlonholten.nl en/of volg ons op Twitter (www.twitter.com/triathlonholten) of Facebook (www.facebook.com/triathlonholten).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer