Nipt verlies volleybalmeiden A2 door trucje tegenstanders

0

HOLTEN – Vorige week vrijdagavond hebben de meiden van A2 in een spannende wedstrijd tegen Webton Hengelo (setstanden van 24-26 & 30-28) een overwinning behaald van 3-1. Afgelopen zaterdagmiddag moesten de Holtense meiden, met 2 meisjes uit een B-team, naar Hengelo toe voor de uitwedstrijd. Voor aanvang van de wedstrijd kwam ons ter ore dat de Hengelose meiden straftraining hadden gekregen vanwege de verloren wedstrijd. Goed, de toon was meteen gezet voor deze ontmoeting.

In de 1 set was het meteen duidelijk dat deze twee teams erg aan elkaar gewaagd zijn want de punten werden om de beurt verdeeld. Met wat foutjes aan beide kanten was het toch Webton dat aan het einde van de 1e set net het verschil kon maken. Setstand 25-20. In de tweede set speelden de Holtense meiden uitstekend. Met mooie aanvallen, servicedruk en een aantal slimme balletjes kwam Mintonette A2 niet in gevaar en won de 2e set. Setstand 21-25.

In de 3e set kwam Mintonette op een mooie voorsprong van 14-7 en speelden de meiden prima. Maar naarmate ze meer richting de 20 punten kwamen, kwam Hengelo puntje voor puntje beter in de wedstrijd en in een spannend slot was het weer Hengelo die de set pakte. Setstand 25-22. De 4e set was weer een close call maar Mintonette stond steeds een paar puntjes voor en maakte het prima af. Setstand 20-25.

Met een stand van 13-13 in de beslissende 5e set mocht Hengelo serveren en maakte, met wat geluk, een punt. Met een laatste time-out van Holten werd geprobeerd de concentratie te verbreken. Na 30 seconden ging de wedstrijd verder en mocht Hengelo voor de wedstrijd serveren en voordat Holten het in de gaten had, stond er plots een ander meisje te serveren. Het punt werd toegekend en de wedstrijd was voorbij. Er is nog met de scheidsrechter en coach gepraat en laatstgenoemde gaf toe niet helemaal fair te hebben gespeeld. Eindstand 3-2 voor Webton Hengelo.

Toch kan Mintonette A2 terugkijken op een fantastische wedstrijd met mooi volleybal en de meiden kijken uit naar de volgende wedstrijd. Deze wordt gespeeld op vrijdagavond 31 januari om 19.30 uur in sporthal ’t Mossink. Iedereen is van harte uitgenodigd te komen komen.

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer