Koningsdag

“Ook dit jaar hebben we voor Koningsdag weer een programma voor jong en oud samengesteld”, aldus Marc Fraser, voorzitter van de Stichting Viering Nationale Feest- en Gedenkdagen (SVNF).

Op deze vrijdag 27 april begint de dag met het klokluiden om 08.45 uur, direct gevolgd door de traditionele aubade op de Smidsbelt met medewerking van HMV en het koor De Mölnzangers. Aansluitend vindt de kinderrommelmarkt rond het Kerkplein, Kerkstraat en Boschkampstraat plaats. Vanaf 11.00 uur is er brunch (met vrije gift voor de Stichting Vrienden van de Diessenplas) op de Smidsbelt, waar ook de Braandheultjes aan meewerken.

Om 13.00 uur start er op de Smidsbelt een gezinsfietstocht en op dezelfde tijd begint ook de veteranenrace met klassieke motoren van MAC Holterberg aan de Beusebergerweg.
De gehele dag zijn er diverse activiteiten voor kinderen op en rond de Smidsbelt en de Dorpsstraat m.m.v. de Shetlandboerderij en Kinderboerderij Dondertman met o.a. skelteren. Ook zijn er springkussens, een reuze survivalbaan en een Crea workshop.

Rond 14.00 uur bent u welkom in gebouw Irene (aanvang 14.30 uur) voor de voorstelling “Verkeerde hulp op de eerste hulp” van de toneelgroep van de Buurtvereniging Beuseberg. De toegang is vrij, maar een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Vanaf de aubade tot 17.30 uur is er muziek op het plein met medewerking van HMV, de Mölnzangers, de Braandheultjes en Coverband Alive.

Het uitgebreide SVNF-programmaboek is inmiddels huis-aan-huis bezorgd in Holten en de omliggende buurtschappen. Ook op de website http://www.svnf.nl is nog meer informatie te vinden.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer