Klasse wedstrijd volleybalmeiden Mintonette A2

0

HOLTEN – Vrijdagavond 16 januari kwam tegenstander Grol MA1 uit Groenlo op bezoek voor een volleybal competitiewedstrijd. Met het inspelen werd al wel duidelijk dat deze meiden qua techniek verder waren dan de vorige gewonnen wedstrijd van Mintonette tegen Haaksbergen.

In de 1e set slaagde Grol er niet in om een vuist te maken tegen de Holtense meiden. Vol gas ging Mintonette van start met mooie servicebeurten, aanvallen van buiten en 3-meteraanvallen. Er werd erg goed verdedigd, Holten had veel ballen terug en zette daarna een mooie aanval op. En zo pakten ze de 1e set met veel overtuiging met 25-15.

De concentratie was in de 2e set net zo hoog als in de 1e set. De meiden bewogen erg goed waardoor ze goed bij de bal konden en met een prima pass kon er weer worden aangevallen. Aanvallend bleef Mintonette goed spelen en legden erg veel druk bij de tegenstanders waardoor Grol niet in hun spel kon komen. Met een setstand van 25-15 kwam Mintonette A2 op een 2-0 tussenstand.

Het kwam in de eerste helft v/d competitie wel eens voor dat er in de 3e set wat concentratieverlies op trad maar deze 3e set bleef iedereen erg goed spelen. Voor de toeschouwers ook een zeer mooie wedstrijd om te zien. Met soms acrobatische reddingen had Mintonette wederom het beste van het spel. De passing verliep erg goed en de Holtense meiden speelden technisch zeer goed. De meiden uit Groenlo kwamen wel langzaam in hun spel maar Mintonette kwam niet in gevaar. De 3e set werd dan ook gewonnen met 25-19.

In de 4e set bleef Holten de meiden uit Groenlo goed onder druk zetten en Mintonette A2 zette deze avond hun beste wedstrijd neer sinds de opstart van dit team vorig jaar september. Een team vol met inzet en gezelligheid. De 4e set werd ook met 25-19 gewonnen en de 5 punten kunnen worden bijgeschreven.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.