Kieslijst Lokaal Liberaal openbaar

0

HOLTEN – Lokaal Liberaal heeft op 5 november de concept kieslijst openbaar gemaakt.  

Rob de Koe (34 jaar) voert de lijst aan. Op positie 2 staat Dini Heuver – Harbers (58 jaar). De derde plek is voor bestuursvoorzitter Raymond Schraa (27 jaar).

Daarna volgen o.a. 4. Daniel van der Sanden (32 jaar) 5. Gerieke Pluimers (22 jaar) – de jongste op de kieslijst – 6. Peter Sjabbens (41 jaar) 7. Leon Simons (52 jaar) en 8. Jan van Otten (50 jaar).  Op 20 november a.s. wordt de lijst – die in totaal uit 18 namen bestaat – definitief vastgesteld door de leden.

De partij zal op 19 maart 2014 voor het eerst meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Het bestuur van Lokaal Liberaal Rijssen – Holten kiest met de samenstelling van de kieslijst voor een combinatie van een ervaring en vernieuwing.  Raymond Schraa: “Lokaal Liberaal wil met de ervaring van Rob de Koe en Dini Heuver-Harbers kiezers uit Rijssen en Holten een serieus, lokaal alternatief geven. Tegelijkertijd denken we vooruit, aan de toekomst. We zijn dan ook blij dat we twee twintigers mogen verwelkomen in de top vijf van onze kieslijst. Lokaal Liberaal wil een partij zijn waar jong en oud zich thuis voelt.”

Rob de Koe was in een eerdere vergadering al voorgedragen als lijsttrekker. De Koe: “Ik ben blij met de samenstelling van de kieslijst. Een mooie afspiegeling van onze partijprincipes, door de combinatie van ervaren politici, nieuw elan en frisse ideeën”.         

 Bekijk voor meer informatie over Lokaal Liberaal Rijssen-Holten http://www.lokaalliberaalrijssenholten.nl

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer