voor Holten, door Holten

Keunestaetjesoamd C.V. de Fienpreuvers

0

HOLTEN – Zaterdag 30 december organiseren de Fienpreuvers in hun residentie Bierlokal am Bahnhof  de traditionele keunestaetjesoamd. Vanaf  20.30 uur bent u van harte welkom om dit prijzengala mee te gaan maken en het jaar 2006 feestelijk uit te luiden.

Het motto van deze avond is ‘winnen, winnen, winnen’. De Krazy Keunedarpse Karmse zal op volle toeren draaien. Spreekstalmeesters van dienst zijn Hagelsteen, Soerco en Dikke. Ook kunt u deze avond weer als vanouds potstoten. Dit jaar moet de Bakkenist het doen zonder de steun van Jalve. Laatstgenoemde richt zich voortaan volledig op de penaltybokaal en laat het caramboleren voor wat het is. Nieuw dit jaar is de Keunedarper veiling. Speciaal vanuit Londen komt de veilingmeester van Sotheby’s over om een aantal carnavaleske kroonjuwelen te veilen. Daarnaast zullen er ook diensten worden geveild. Dus wilt u bijvoorbeeld een ontbijt geserveerd door alle adonissen van de Raad van Elf  op de rand van uw bed, bied dan zeker mee.

 

Bedenk wel dat iedere handbeweging, hoe subtiel ook, door de veilingmeester kan worden opgevat als een officieel bod. Neuspeuteraars zijn gewaarschuwd. Het hoogtepunt van de avond is de trekking van de hoofdprijzen van de loterij. Deze trekking zal worden gedaan door niemand minder dan onze doorluchtige en dorstige hoogheid Prins Chris van Catan. Hij wordt geassisteerd door zijn rechter- en linkerhand Adjudant Vros. Deze trekking vindt plaats om elf minuten over elf. Als laatste willen we niet onvermeld laten dat Petra van het befaamde 3 michelin-sterren etablissement “Chez-Petra” de hapjes zal verzorgen. Kortom, kom met de Fienpreuvers het jaar uitluiden. En mocht u onverhoopt niets winnen, wie weet raakt u dan toch nog in de prijzen.

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.