Adverteerders gezocht voor de Keunefeesten webcam 2018

0

Ook tijdens de aankomende Keunefeesten heeft HoltensNieuws.nl naast zijn Smidsbelt camera weer de traditionele Keunefeesten Webcam beschikbaar! Op deze pagina met live beeld vanaf het Keunefeesten terrein hebben wij ruimte voor een beperkt aantal bedrijven die ons willen ondersteunen en hiermee direct hun bedrijf of website onder de aandacht brengen aan een groot publiek.

Met gemiddeld ruim 7.000 unieke bezoekers per dag in 2017 is de Keunefeesten webcam een uitstekende manier om uw bedrijf in de spotlight te zetten!

De kosten zijn net als voorgaande jaren 50,00 euro. Een laag bedrag wat ons in staat stelt om deze pagina te realiseren.

Voor dit bedrag plaatsen wij uw logo op de speciale Keunefeesten webcam pagina (125 x 79 pixels) en linken deze naar uw eigen website of bijvoorbeeld Facebook pagina. Uw advertentie zal minimaal zichtbaar zijn vanaf het begin tot eind van de Keunefeesten (6 t/m 9 september).

Beperkt aantal plaatsen!
Opdrachten zullen behandeld worden op volgorde van binnenkomst. Deze Keunefeesten webcam zal te zien zijn vanaf +/- 06 september tot minimaal 9 september.

Meedoen is makkelijk, mail uw logo en link (waar deze naar toe moet verwijzen) naar [email protected]. U ontvangt dan van ons bericht terug met de betalingsmogelijkheden. Zodra de betaling binnen is zullen wij uw opdracht verwerken.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer