Kennismaken met de computer in Kulturhus

HOLTEN – Op maandag 3 oktober en donderdag 6 oktober starten er bij het Sociaal Cultureel Werk twee korte cursussen ‘Kennismaken met de computer’.

Deze computercursus is een 2 lessen durende cursus, waarin u echt kennis maakt met de computer. U maakt kort kennis met 2 interessante mogelijkheden zoals: Internet… Wat is dat, wat kan ik er allemaal mee doen en hoe gaat dat? Emailen… Maak kennis met de mogelijkheden van Email en is dat moeilijk? Het is voor deze cursus niet noodzakelijk zelf een computer thuis te hebben.

De cursus kennismaken met de computer vindt plaats op maandagmiddag 3 en 10 oktober o.l.v. dhr. Jos Defilet. De cursus op donderdagmiddag vindt plaats op 6 en 13 oktober en staat o.l.v. dhr. Gerrit van Zeijts. Beide cursussen vinden plaats van 13.30 – 15.30 uur in zaal 4 in het Kulturhus. De kosten bedragen € 25,- voor 2 lessen, inclusief een lesboekje.

Voor meer informatie en / of opgave kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk in Holten: 0548 36 27 55. http://www.socuweholten.nl  
 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer