Josine Bossink nieuwe voorzitter Toerisme Rijssen-Holten

0

HOLTEN – Tijdens de afgelopen Algemene ledenvergadering (ALV) van Toerisme Rijssen-Holten op
22 november 2016 is Josine Bossink unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter van de verenging Toerisme Rijssen-Holten (TRH). Josine neemt het voorzitterschap over van Nico van Esmond, die de afgelopen 4 jaar als voorzitter de omvorming van VVV naar TRH heeft geleid. In deze periode is de organisatie-structuur van de recreatiesector in Rijssen-Holten sterk verbeterd. TRH heeft daarin een belangrijke rol en werkt daarbij samen met ondernemers, de gemeente Rijssen-Holten, de Stichting Ondernemersfonds en met verschillende partijen in de regio.

Josine Bossink
Josine woont met haar man en twee zonen op de Holterberg en maakt met haar gezin graag gebruik van alle faciliteiten die in de gemeente Rijssen-Holten en de omgeving te bieden heeft. Haar achtergrond is juridisch-bestuurlijk en werkt vanaf september 2015 als afdelingsmanager Ruimte bij de gemeente Putten. Toerisme en recreatie vallen in deze hoedanigheid onder haar verantwoordelijkheid. Als voorzitter van de Vereniging Toerisme Rijssen-Holten wilt Josine zich ook vanuit een ander perspectief inzetten voor dit thema en een bijdrage leveren aan de gemeente waarin zij woont.

Tijdens de ALV zijn ook Anja van der Velde van Park Camping De Goolne Ket’n in Rijssen en Rutger Cruiming, General Manager op Landal Twenhaarsveld, toegetreden tot het bestuur. Na het overdragen van het voorzitterschap is Nico van Esmond tevens toegetreden tot het bestuur wat verder bestaat uit secretaris Bianca Veneklaas, pennigmeester Edwin Blom, Roel Smelt en René Tijhuis. Na de formele overdracht van het voorzitterschap in november heeft in januari ook de praktische overdracht plaatsgevonden en is Josine klaar voor het voorzitterschap.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.