Interkerkelijk Recreatiewerk van start

0

HOLTEN – Voor de 49e keer organiseert de Stichting Interkerkelijk Recreatiewerk Holten  (IRK) op initiatief van de gezamenlijke kerken Holten in de zomermaanden weer het Interkerkelijk recreatiewerk.

Dit alles wordt georganiseerd door en met vrijwilligers en vindt plaats in en rondom de grote tent en de recreatiekiosk op het terrein van Bungalowpark “De Lindenberg” in het schitterende natuurgebied De Borkeld in Holten. Het terrein rondom de kiosk op het bungalowpark is onlangs opnieuw ingericht en ziet er fantastisch uit.

Tijdens de hele vakantieperiode treedt een recreatieteam namens de gezamenlijke kerken als gastheer op voor zowel de vakantiegasten in Holten als ook voor de inwoners van Holten.  
Vanaf maandagmorgen 7 juli tot en met vrijdag 22 augustus bieden we dagelijks een leuk en gezellig programma aan voor de jeugd. Iedere week stelt een nieuw team dat bestaat uit 3 of 4 jongeren een leuk weekprogramma op. In de ochtend is er een kinderprogramma, in de middag vaak sport en spel. Voor de kleuters is er aan het begin van de avond het oergezellige kleuterkwartiertje met ook dit jaar weer een speciale vriend! ’s Avonds is er voor de oudere jeugd en ouders een speurtocht, zijn er sportwedstrijden en is er een kampvuur. De programma’s worden op diverse plekken in Holten met affiches aangekondigd (winkels en campings).

Op de zondagen organiseren we een informele en laagdrempelige kerkdienst waarbij iedereen, vakantiegast en Holtenaar van harte welkom is. Van zondag 6 juli t/m 24 augustus komen we ’s morgens om 10.30 uur in de recreatietent bij elkaar en houden we o.l.v. een voorganger een tentdienst. Elke dienst staat in het teken van een thema, opgezet door het recreatieteam van die week. Na afloop van de dienst staat natuurlijk koffie en limonade klaar en is er gelegenheid nog even gezellig na te praten.
Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken en maak kennis met een dienst in de buitenlucht, waarbij de sfeer ongedwongen is..

Meer informatie kun je vinden op onze vernieuwde website: http://www.ikr-holten.nl

Tot ziens op de Borkeld
Commissie Interkerkelijk Recreatiewerk

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.