Holterbergcross decor voor NK-cross brandweerlieden

HOLTEN – Atletiekvereniging Holten houdt zaterdag haar jaarlijkse Holterbergcross die ook dit jaar weer deel uitmaakt van het regionale crosscircuit dat al jaren samen met Atletics Nijverdal, AV Rijssen, AV Goor en dit jaar voor het eerst ook AV Twenterand wordt georganiseerd.

Als vierde wedstijd van het circuit verwacht AV Holten zaterdag dan op de flanken van de Holterberg dan ook weer veel regionale deelnemers die met elkaar de strijd zullen aangaan om hun posities in het algemeen klassement te verdedigen of te verbeteren.

Ook hoopt de organisatie weer een groot aantal recratieve lopers aan de start te mogen verwelkomen die gewoon een lekkere sportieve uitdaging aan willen gaan op het mooie en pittige bosparcours.

Tevens is de Holterbergcross het decor voor een heus NK. De sportbond van de Nederlandse Brandweer heeft de Holterbergcross over tien km. wederom aangewezen als NK-cross Brandweer.

Start en finish zijn nabij camping ‘de Holterberg’. De inschrijving is in de kantine op sportpark Meermanskamp. Het programma is: 13.00 uur 1,6 km t/m 9 jaar, 13.15 uur 1,6 km 10 t/m 12 jaar, 13.30 uur 2,5 km, 14.00 uur 5,1 km en 14.45 uur 10 km.
(bron tubantia)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer