Hockeykamp jeugdleden

0

HOLTEN – Kamp jeugd Hockeyclub Holten Afgelopen weekend organiseerde Hockeyclub Holten het jaarlijkse hockeykamp voor haar jeugdleden.

Toen de slaapplaatsen in de tenten waren ingericht en alle patat op was, vertrokken de kinderen naar het Vletgoor. Daar stond een heuse bootcamp klaar! Onder leiding van Susan Boode moesten de kinderen onder netten doorkruipen, zich opdrukken, in hoog tempo touwtje springen en een circuit met obstakels lopen.

Hierna gingen de jongsten terug naar het kamp en werd er voor de oudste jeugd nog een avondspel georganiseerd op ’t Vletgoor. Na een gezellige nacht met weinig slaap volgde een vroeg ontbijt. Trainer Roel Leeuwenburgh had een clinic voorbereid en tussen het hockeyen door werden natuurlijk spelletjes gedaan.

Het kamp werd afgesloten met een chipsrace, waarbij de teamcaptains met wc-papier als mummies ingepakt moesten worden! De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd weekend. Nieuwe leden Heb jij ook met plezier naar de zinderende hockeyfinales van Nederland gekeken? En zou je ook wel eens willen proberen of hockey een sport voor jou is? Hockeyclub Holten heeft plaats voor nieuwe jeugdleden! Na de zomervakantie ben je van harte welkom om drie proeflessen mee te komen spelen. Om je hiervoor aan te melden stuur je een email aan [email protected]. Voor trainingstijden kun je op de website kijken: http://www.hockeyclubholten.nl. Een hockeystick kun je van de club lenen!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.