Opendag manege Nijenkamp

0

HOLTEN – Na het succes van voorgaande jaren wordt er ook dit jaar weer een Open Dag bij Manege Nijenkamp in Holten gehouden.

Op zondag 29 juni zijn er vanaf 9.00 uur diverse activiteiten: onderlinge wedstrijden dressuur, springen, demo & individuele workshops spiegelen met je paard m.m.v. Way4You, voedingadvies voor paard en ruiter, m.m.v. MOA4Horses. De dag wordt ’s avonds afgesloten met live muziek en met een barbecue. Op deze manier stelt manege Nijenkamp iedereen in de omgeving die recreatief paard wil rijden, op een laagdrempelige manier in de gelegenheid om kennis te maken met de ruitersport en de mogelijkheden die manege Nijenkamp hiervoor biedt.

Altijd al eens de sfeer willen proeven om een ‘wedstrijd’ te rijden? Je hebt wel een eigen paard maar nog nooit wedstrijd gereden? De wedstrijden staan open  voor iedereen met een eigen paard. Ben je getraind wedstrijdruiter, dan kun je uiteraard ook meedoen op je eigen niveau, in handicap. Heb je weinig tot geen ervaring, dan is dit een leuke manier om eens ervaring op te doen. Winnen is mooi meegenomen maar sportplezier staat voorop!

Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd, vanaf 18.00 uur wordt de barbecue aangestoken. Je kunt je hiervoor tegen betaling inschrijven. Heb je zin om mee te doen, of heb je nog vragen? Schroom niet om te reageren. Manege Nijenkamp staat garant voor plezier en service voor dier en ruiter.
Spiegelen met paarden m.m.v. Way4You

Way4you staat voor de weg van de Ontwikkeling, Bewustwording en Verandering.
Jij (of het team) staat centraal: je volgt je eigen weg, in je eigen tempo. Op 29 juni verzorgt Way4You tussen 13.00 en 14.00 uur een demo coaching met behulp van paarden voor het aanwezige publiek. Wil je zelf deze unieke ervaring opdoen dan kun je je aanmelden voor een workshop spiegelen met je eigen paard vanaf 14.00 uur. Deze workshop duurt ca 30-40 minuten. De kosten hiervoor zijn 15 euro p.p.

Voor meer informatie zie http://www.manegenijenkamp.nl/ en https://www.facebook.com/#!/pensionstal.nijenkamp.5 of stuur je vragen per mail naar [email protected].
Over Manege Nijenkamp

Manege Nijenkamp is gelegen in een rustige omgeving nabij Holten. Je hebt  hier de beschikking over een ruime stal (3×3), weidegang en een binnenbak (22×44). Ook kun je gebruik maken van een longeerbak en ruime parkeergelegenheid, voor de trailer.
Daarnaast leent de omgeving zich perfect voor buitenritten, binnen 10 minuten ben je bij de Holterberg.
Voor lessen kun je ook terecht bij Manege Nijenkamp. Op meerdere dagdelen worden lessen gegeven. Heb je liever les van je eigen lesinstructeur, dan is dat ook mogelijk; je eigen instructeur is ook van harte welkom.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.