Heren 1 onnodig hard onderuit tegen Rosstars

0

HOLTEN – Tijdens de 8e competitieronde thuis is heren 1 van volleybal vereniging Mintonette onnodig onderuit gegaan tegen Rosstars uit Rossum.

In de eerste set was er nog totaal geen sprake van enig krachtverschil. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en dit was aan de stand te zien; gedurende de hele set was er nooit meer dan twee punten verschil en er werden mooie, lange rally’s gespeeld. Bij een voorsprong van 23-20 leek Mintonette deze eerste set zelfs te winnen tegen de nummer 3 van de competitie maar door domme pech kwam de setstand op 24-26 uit. Deze stand bood perspectieven voor de rest van de wedstrijd.

De tweede set begon aarzelend bij Mintonette, wellicht toch door enige onzekerheid door het ongelukkige verlies van de eerste set. Gelukkig herpakten de heren zich en konden ze vijf punten achterstand ombuigen naar een gelijke stand. Vervolgens verliep de 2e set ongeveer gelijk aan de eerste met continu vrijwel gelijke setstanden. Wel nam de onrust toe binnen de groep door verbale uitingen en dit vertaalde zich in misverstanden in het veld. Toch bleef de schade beperkt met een verlies van 25-23.

Vanaf set 3 liep Holten achter de feiten aan. De rust binnen het team kon niet hervonden worden wat meteen bij aanvang van de set resulteerde in een achterstand van 0-7 en dit werd niet meer goedgemaakt, vrijwel de hele set bleef het verschil 7 punten. Mintonette heren 1 speelde geen wedstrijd tegen de tegenstander maar was in continu gevecht met zichzelf. Gevolg was dat weinig, tot niets meer lukte. De heren konden geen vuist meer maken en eindigden de wedstrijd met een 0-4 verlies.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.