Grote verbouwing bij Drogisterij Wedda

0

HOLTEN – Na een rigoureuze interne verbouwing is Drogisterij Wedda er weer helemaal klaar voor.

De winkel is in de nieuwste DA stijl compleet verbouwd. Ook de uitstraling van de pui is weer helemaal van deze tijd, de nieuwe logo’s van DA staan nu volop op de gevel.

De officiële opening heeft woensdag jl. plaats gevonden onder grote belangstelling van familie, vrienden, buren en zakelijke relaties en op donderdag 10 juni werden de deuren voor het publiek weer geopend.

Na 3 weken in het ‘noodpand’ aan de Oranjestraat te hebben gezeten heeft het team van Wedda de geheel verbouwde winkel weer opnieuw ingericht.

Alleen maar positieve reacties van klanten waren er te horen, wat een ruimte en wat een licht. Ooh, wat een mooie kleuren, en ga zo maar door. Vele handen werden er geschud door het echtpaar Pinkert, en elke keer konden ze hun verhaal weer doen hoe tevreden ze zijn met het resultaat.

Het assortiment kan veel beter worden gepresenteerd en in de geuren zijn er enkele bekende merken toegevoegd. Met o.a. Joop, Jill Sander, Calvin Klein en Davidoff.

Van donderdag tot en met zaterdag 12 juni zal er de zakkenactie (met 20% korting) die twee weken geleden landelijk gehouden werd, herhaald worden.

Mensen die de kortingszak nog thuis hebben kunnen deze gebruiken, ook in de winkel zullen ze klaar liggen voor de klant.

Een ballonnen actie is er voor elke betalende klant, op een kaart aan de ballon kan naam en adres ingevuld worden.

Voor de ballonnen die het verst komen zullen leuke prijzen beschikbaar gesteld worden door Drogisterij Wedda. De prijzen zullen op vrijdag 9 juli om 17.00 uur uitgereikt worden.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.