Gemeentebokaal biljarten 2010

Bij Sporthal ’t Mossink te Holten werd de finale van het biljarten libre tussen Holten en Rijssen gespeeld. Vooraf hadden er zowel in Rijssen als in Holten finale’s plaatsgevonden. In Rijssen hadden zich geplaatst Bert Kamphuis en Wim Willems, in Holten Ab Jansen en John Nijenhuis. Om gezondheidsredenen moest Ab helaas verstek laten gaan waardoor Gerko Potman zijn plaats innam bij deze strijd om de gemeentebokaal.

Onder leiding van de arbiters Gerrit Aaltink en Gert Krieger werd begonnen met de  partijen, in totaal waren er dat zes. De eerste drie partijen kwamen maar langzaam op gang veel tempo zat er niet in. Spanning en zenuwen speelden uiteraard een rol. De laatste partij tussen John en Wim moest de beslissing brengen wie er winnaar zou worden.

Het was uiteindelijk Wim Willems die de partij naar zich toetrok op een kenmerkende manier voor een driebanden speler. Hij haalde de maximale score van 12 punten, waarmee hij kampioen biljarten in de discipline libre 2010 van Holten-Rijssen is geworden.

Einduitslag:
1.Wim Willems
2.John Nijenhuis
3.Gerko Potman
4.Bert Kamphuis

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.