Etalage Kunst Route 2011

0

HOLTEN – De Vereniging Holtense Beeldende Kunstenaars (VHBK) organiseert van 1 t/m 30 oktober a.s. voor de tweede maal de EtalageKunstroute (EKR).

In ca. 40 etalages in het centrum van Holten en in een tot tijdelijke galerie omgetoverde leegstaande winkel worden meer dan 80 kunstwerken tentoongesteld van ruim 40 leden van deze nog jonge Holtense vereniging.

Alle informatie over de EtalageKunstRoute is te lezen in de speciale krant die in de afgelopen week in Holten huis-aan-huis is verspreid, maar die b.v. ook verkrijgbaar is bij alle VVV’s en vakantieparken in en rond Holten. In deze krant staat o.a. een plattegrond van de 2½ lange route.

De EtalageKunstRoute wordt georganiseerd zonder subsidie van de overheid, maar is mogelijk geworden dankzij bijdragen van alle deelnemende ondernemers, een gift van één van de leden en een sponsorbijdrage van de Rabobank West Twente.

Naast de EKR-krant is er ook een EKR-Kijkwijzer. Met het beantwoorden van vragen over de geëxposeerde kunstwerken kan men mooie prijzen winnen, beschikbaar gesteld door enkele Holtense ondernemers.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.