Financiering TIB – DRW Diepe Hel Holterberg Loop 2011 rond

0

HOLTEN – Crisis heeft geen vat op loopevenement. Ondanks dalende sponsorbudgetten is het de organisatie van Diepe Hel Holterberg Loop wederom gelukt de financiering voor deze schitterende herfstloop rond te krijgen. Op vrijdag 23 september tekende Wim Brinks, namens de organisatie, de sponsorcontracten met hoofdsponsoren TIB Finishing Rijssen en DRW Fitnesscentrum Nijverdal.  

Voor Savio Strik, directeur/eigenaar TIB Finishing, is het een logisch vervolg op de vier voorgaande jaren sponsoring. In Tonnie Middelkamp, directeur/eigenaar DRW Fitnesscentrum, heeft hij een nieuwe sponsorpartner gevonden. Beide heren houden van de sport. Savio is een talentvolle 5 kilometer loper en Tonnie heeft zijn eigen loopgroep bij DRW Fitnesscentrum. De liefde voor de sport is voor beiden de voornaamste reden om het loopevenement te sponsoren. 

Bedrijvenloop en 1k Runaway
Rabobank West Twente is de nieuwe hoofdsponsor van de Rabobank Bedrijvenloop tijdens de Diepe Hel Holterbergloop op 29 oktober 2011. Rabobank volgt hiermee de Jong & Laan op, die vijf jaar lang deze bedrijvenloop ondersteunde. Directeur bedrijven Audrey Antuma-Koops: “Ik vind het logisch dat Rabobank deze prachtige, goed georganiseerde loop ondersteunt. Wij zien uit naar een prettige, sportieve samenwerking met de organisatie”.

Uiteraard nemen Rabobank, TIB Finishing en DRW Fitnesscentrum met een team deel aan de bedrijvenloop.
Naast de Bedrijvenloop is Rabobank ook naamgever van de 1k Runaway loop over exact 1000 meter voor kinderen t/m 12 jaar.  
 
24e editie TIB – DRW Diepe Hel Holterberg Loop
Op zaterdag 29 oktober 2011 vindt de 24e editie van de TIB-DRW Diepe Hel Holterberg Loop plaats. Deze prachtige herfstloop met een uniek parcours door het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug start dit jaar in het gezellige centrum van Holten. Van daar gaat het zo snel mogelijk ‘de berg op’ en ‘de diepe hel in’. Een stevige uitdaging. Het is een geheel verhard en verkeersvrij heen en weer parcours, gecertificeerd door de Atletiekunie. Op Kalfstermansplein wacht een sfeervolle finish.

Meer informatie is te vinden op http://www.diepehelholterbergloop.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer