EHBO van start met nieuwe opleidingen!

0

HOLTEN – In Holten worden jaarlijks diverse opleidingen op het gebied van Eerste Hulpverlening georganiseerd. Medio december zal de basisopleiding Eerste Hulp starten. Tevens zijn er vanaf heden vrijwel maandelijks reanimatieopleidingen.

De basisopleiding is er in twee vormen: regulier of via E-Learning.  Tijdens de opleiding verkrijgt u kennis over het menselijk lichaam, leert u wat u moet doen (of juist niet moet doen) bij een slachtoffer met letsel. Ook wordt u geleerd hoe u moet reanimeren, zowel met als zonder gebruik van een AED. De opleiding wordt afgerond met een examen waarmee een EHBO diploma kan worden behaald.
Wilt u liever alleen Eerste Hulp aan kinderen? Of vindt u het voldoende om te leren hoe te reanimeren, en hoe de AED hierbij kan helpen? Natuurlijk kan dat bij ons ook!

Al onze opleidingen worden tegen kostprijs gegeven in het Kulturhus te Holten. Vaak worden deze onkosten geheel of deels door uw zorgverzekering vergoed, informeer hiervoor bij uw verzekeraar.
Meer informatie kunt u vinden op onze website http://www.ehbo-holten.nl. Het secretariaat (Harry van Coeverden) is ook telefonisch te bereiken op 0548-364151.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.