Dondertman: op naar de 100.000ste

0

HOLTEN/ESPELO – Voor het eerst in haar bestaan hoopt Kinderboerderij Dondertman binnenkort de 100.00ste bezoeker te mogen verwelkomen.

Dat deze mijlpaal gehaald wordt is zeker, daar het seizoen 2013/14 officieel pas eind maart eindigt. De gelukkige wacht uiteraard een feestelijke ontvangst. Bij de telling betreft het uitsluitend de mensen die de kassa van de boerderij passeren. Passanten die enkel het vrij toegankelijke Boshuus en/of terras bezoeken of bezoekers van enkel één van de Dondertman Fairs worden daar niet in meegenomen.
   
Dat Dondertman nog altijd aanzienlijke populariteit geniet blijkt tevens uit het feit dat de voorziening voor het derde achtereenvolgende jaar genomineerd is voor de titel Leukste Uitje van Overijssel. Met het thema Land van ANWB informeert de ANWB haar leden over de leukste uitjes. Sinds een aantal jaren organiseert de ANWB onder haar leden de verkiezing van het Leukste Uitje van Nederland en het leukste uitje van iedere provincie. Twee jaar geleden won Dondertman de titel voor Overijssel, vorig jaar bleef het bij een nominatie. Tot en met 2 maart kan nog gestemd worden via de website http://www.anwb.nl. Momenteel is de kinderboerderij uitsluitend op woensdag en vrijdag open van 13:00 tot 17:00 uur en zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Tijdens de komende voorjaarsvakantie is de poort dagelijks open van 10:00 tot 17:00 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer