Dijkerhoeksfeest 2014

0

HOLTEN – Over een paar weken is het weer zover: Dijkerhoeksfeest 2014. Dit jaar is het festijn op 27, 28 en 29 juni. De organisatie heeft wederom haar best gedaan een programma met voor elk wat wils in elkaar te zetten. Aan u om dit te komen beoordelen.

Familyfair
We willen een aantal hoogtepunten van dit jaar alvast benoemen. Om te beginnen is er dit jaar iets nieuws op de zaterdag, namelijk een ‘Familyfair’. De naam zegt het al, een fair met een invulling voor ieder lid van de familie. Op het feestterrein staan dan zo’n 40 stands opgesteld waar het publiek na de optocht lekker tussendoor kan lopen. Denk aan stands met oude ambachten tot de verkoop van sieraden, dus een heel breed assortiment.

Carpush
Verder is er op zondagmiddag ‘Carpush’. Dit is een soort touwtrekken, maar dan met auto’s (Car) en omgekeerd (duwen = Push). Dit vindt plaats op een verharde ondergrond (baan). Je duwt je tegenstander binnen 30 seconden zover mogelijk naar achteren. Ben je geïnteresseerd, kijk snel op http://www.dijkerhoeksfeest.nl voor informatie, filmpjes en opgave.

The Dirty Daddies en Band & Breakfast
Ook op muzikaal vlak is er een bijzondere band geboekt voor de zaterdagavond. De band staat vrijdag ervoor op Concert at Sea en zaterdagavond op het hoofdpodium in Dijkerhoek: The Dirty Daddies. Deze band speelt nummers van Bon Jovi via Queen naar Michael Jackson, van de klassiekers uit de jaren ’90 tot hits van nu. Met recht een ware hitexplosie! Maar ook op de zondagmiddag staat een band geprogrammeerd waarmee feest gegarandeerd is, namelijk Band & Breakfast. Deze formatie is na een daverend succes op de zaterdagavond van het Dijkerhoeksfeest 2013 direct vastgelegd voor de editie van 2014, maar dit keer dus op de zondagmiddag. Dus trek je dansschoenen aan en kom het feest meevieren in de tent!

Speciale t-shirts te bestellen
Dit jaar is er door onze huisontwerper wederom een mooi t-shirt ontworpen ter ere van het Dijkerhoeksfeest 2014. Meer informatie over de bestelmogelijkheden en een voorbeeld van het t-shirt, check http://www.dijkerhoeksfeest.nl. Hier staat ook het programma van het hele weekend benoemd. Tot 27, 28 en 29 juni in Dijkerhoek

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer