De Secretaresse en Het Nieuwe Werken

HOLTEN – De Holtense ondernemers Carolien Doornink (Coaching Coach) en Hester Wijenberg (Secretary Solutions) organiseren op donderdag 28 juni om 10.00 uur een bijeenkomst voor secretaresses met betrekking tot ‘Het Nieuwe Werken’.

Een veel gebruikte invalshoek voor ‘Het Nieuwe Werken’ is slimmer en efficiënter werken door gebruik van technologie.
Waarom in de file naar kantoor komen als je ook via een webconference vanuit huis kunt vergaderen? Nieuwe hulpmiddelen, virtuele tools, efficiëntere manier van notuleren, dit alles brengt met zich mee dat ook de rol van de ‘spin in het web’ binnen het kantoor aan het veranderen is.

Uit onderzoek van diverse vakbladen blijkt dat veel secretaresses niet kunnen wachten tot ‘Het Nieuwe Werken’ in de organisatie wordt ingevoerd. Ze zien de taken die nu blijven liggen en willen meer samenwerkingspartner zijn dan uitvoerende kracht. Echter blijkt ook uit onderzoek dat een van de functies op kantoor waar werkgevers het minst voor de andere manier van werken openstaan die van de secretaresse is.

Jorieke Adolfsen van Adolfsen Management Support uit Hengelo gaat hier dieper op in met haar workshop: De Secretaresse en Het Nieuwe Werken: Kans of Bedreiging? De workshops gericht op taakmanagement in Outlook en Social Media worden verzorgd door Roel Peeters Training en Identiteit & Media uit Rijssen. Na de workshop van Karen Visser van New Broom heb je meer zicht op de mogelijkheden om effectiever en efficiënter te kunnen werken. Carolien zal de dag openen met een knipoog naar haar workshop Humor op het werk. Tussendoor is het mogelijk ervaringen uit te wisselen met andere (directie)secretaresses onder het genot van een High Tea. Deelname aan deze dag is mogelijk tegen een bijdrage van 75 euro. Graag nodigen Carolien en Hester je uit voor deze informatieve bijeenkomst die gehouden wordt bij Outdoors Holten. Meer info en aanmelding: http://www.secretarysolutions.nl, http://www.coachingcoach.nl of 06-48 567 309 (Hester Wijenberg).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer