De Canadezenroute per auto

0

HOLTEN – In de feest- en herdenkingsweek van 30 april tot en met 5 mei is er in en om Holten een speciale route uitgezet, de Canadezenroute.

Deze route loopt door de prachtige buitengebieden van Holten. Op de route zijn meerdere activiteiten en bezienswaardigheden, rondom gebeurtenissen uit de tweede wereldoorlog te bewonderen. Het is een fietsroute van 25 kilometer, maar ook uitstekend te rijden met de auto. Behoudens enkele fietspaden is de gehele route, via een omleiding, met de auto te volgen.

Bij hetVVV kantoor in het dorp is de route vanaf 28 april beschikbaar voor € 2,00 per exemplaar. Voor mensen die minder mobiel zijn of niet in eigen vervoer kunnen voorzien staat er op 1 en 2 mei een bus klaar. De eerste bus vertrekt om 14.00 uur op beide dagen. Bij voldoende deelname zal ook een de tweede rit om 16.00 uur vertrekken. Indien u gebruik wilt maken van deze bus dan dient u dit aan te geven bij het VVV. Er zal dan voor u een zitplaats worden gereserveerd. Dankzij de medewerking van Spitax Holten zijn hieraan geen kosten verbonden. De Canadezenroutecommissie is momenteel druk bezig met de voorbereiding en hoopt vele deelnemers te mogen begroeten, per fiets, met de auto of met de gratis beschikbaar gestelde busritten. Voor verdere inlichtingen zie http://www.canadezenroute.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.