Cursisten EHBO Holten geslaagd!

0

HOLTEN – Woensdagavond 14 december hebben alle 5 cursisten de EHBO basiscursus afgerond met het behalen van het examen. Het examen werd afgenomen door twee examinatoren, waaronder een arts. De geslaagden zijn Erna Meutstege, Tom Kamperman, Jacob Visser, Frank Fridrichs en Ferry Remmers.

Elke kandidaat moest in een half uur laten zien dat zij voldoende kennis hadden genomen van de regels in de eerste hulp. Zo moest er worden gereanimeerd met AED, en trof iedereen een slachtoffer met een hevige bloeding. Ook dagelijkse zaken, zoals het verwijderen van een teek of het behandelen van een verzwikte enkel passeerden de revue. Daarnaast is de theorie mondeling getoetst.

De cursisten zijn grotendeels opgeleid door de kersverse instructeur EHBO Brian de Beus, bijgestaan door de gevestigde trainers eerste hulp Ligtenberg en Rietberg. Daarnaast is gedurende de opleiding, welke 13 woensdagavonden in beslag nam, veel gebruik gemaakt van LOTUS slachtoffers. Frida Hofman en Johan Schuppert zijn twee van deze slachtoffers welke ook tijdens de examenavond werden ingezet.

De avond werd gezellig afgesloten onder het genot van een hapje en drankje in de lokale horeca.
Alle geslaagden van harte gefeliciteerd!

Op de foto van links naar rechts:
Jacob Visser, Brian de Beus, Tom Kamperman, Ferry Remmers,
Erna Meutstege, Frida Hofman,
Frank Fridrichs, Annie Leardal, Johan Schuppert.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer