Beursvloer, winst voor iedereen

0

HOLTEN – Na een geslaagde beursvloer in 2013 staat de 2e beursvloer Rijssen-Holten gepland op  woensdag 30 september 2015 in het gemeentehuis. De beursvloer is een plek waar vrijwilligerswerk wordt ‘verhandeld’. Bedrijven ontmoeten maatschappelijke organisaties in een informele en dynamische omgeving, met als doel de partijen dichter bij elkaar te brengen en matches te realiseren. De matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Met gesloten beurs, want wat de één in overvloed heeft, kan de ander vaak goed gebruiken.

De organisatie van de beursvloer is in handen van een lokale werkgroep, die bestaat uit afgevaardigden van Businessclub Bij de Tijd, Wmo-adviesraad, ondernemersvereniging Rijssen-Holten in bedrijf, Sportraad, Rabobank West Twente, gemeente Rijssen-Holten en ViaVie Welzijn.

In 2013 zijn 50 matches tot stand gekomen en uitgevoerd. Met deze ervaring hoopt de werkgroep op een actieve en geslaagde 2e beursvloer met meer matches. Maken we de slogan ‘De beursvloer Rijssen-Holten, winst voor iedereen’ ook dit jaar waar?

Mailing aan bedrijven en organisaties
Bedrijven en maatschappelijke organisaties krijgen binnenkort informatie over de beursvloer 2015.  Half mei is een informatiebijeenkomst voor de bedrijven gepland en in augustus is er voor de maatschappelijke organisaties een gratis workshop Goede Zaken. Een praktische workshop waarin wordt uitgelegd wat je aan bedrijven kunt vragen en welke tegenprestaties je kunt bieden. De werkgroep hoopt ook deze keer weer op de medewerking van de plaatselijke notaris, accountant, fotograaf, filmer, presentator en vrijwilligers voor de functie van hoekman/-vrouw. De werkgroep benadert hen binnenkort weer.

Meer informatie over de beursvloer is te vinden op http://www.beursvloerrijssenholten.nl of te volgen via [email protected] en Facebook Beursvloer Rijssen Holten.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.